7/24 Kesintisiz Hizmet Çalışma Saatleri: 08:00 - 20:00

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU
Kişisel verileriniz koruma altında Gençlik SMS olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.
Biz bu verileri; • • Her zaman güvenle saklıyor, • • 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde, • • İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde, • • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında, • • Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için, • • Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor, • • Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.
 
Dilediğiniz zaman bize başvurarak;
 
• • Kişisel verilerinizin kullanılma amacını, • • Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz. • • Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini, • • Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini, • • Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte info@gencliksms.net adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)
GİZLİLİK POLİTİKASI SÖZLEŞMELERİMİZ
 GENÇLİK SMS olarak müşterilerimizin kişisel gizliliğine saygı duyuyor ve gizliliğinizi koruyacak önlemler alıyoruz.  GENÇLİK SMS servislerini kullanan ve ziyaret eden herkes açısından web sitemizin güvenli bir ortam olması için çalışmaktayız. Sizlere mümkün olan en iyi online servisleri ve en iyi ürünleri sunmak bizim işimiz. Bu gizlilik anlaşmasının amacı sizlerle aşağıdaki maddeleri tam anlamıyla paylaşmak: * Sizden aldığımız bilgilerin neler olduğunu * Bilgiyi nasıl kullandığımızı * Bilgiyi kimlerle paylaştığımızı * Bu bilgiyi nasıl değiştirebileceğinizi Bu politika bizim web sitemizi bağlamaktadır, yalnız websitemizde linki olan diğer websiteleri için bağlayıcı değildir. Bu politika SMS Sözleşmemiz ile birleştirilmiştir ve ona tabidir.
Topladığımız Bilgiyi Nasıl Kullanıyoruz? Sizden aldığımız bilgileri, sizlere taahhüt ettiğimiz hizmetleri vermek için kullanmaktayız. Sizler hakkında kişisel olarak ayırt edici olan bilgileri ise pazarlama ve promosyon çalışmalarımızı güçlendirmek, site kullanımını istatiksel olarak analiz etmek, sunduğumuz içerik ve ürün sunumlarını geliştirmek ve site içeriğini ve düzenini size göre uyarlamak için kullanabiliriz. Bunu yapmaktaki amacımız sitemizin sizlerin ihtiyacına cevap verecek şekilde gelişmesini sağlamaktır. Kişisel olarak ayırt edici bilgilerinizi, zaman zaman, sizin menfaatinize olduğuna inandığımız bilgileri size göndermek için kullanabiliriz- istenen bannerlar ya da promosyonlar gibi. İdari konular ya da son haberler hakkında sizle iletişime geçmek için e-mail adresinizi kullanmaktayız.
Veritabanı Bilgilerinin Korunması:

Text mesaj gönderimi ve veya bellek oluşturma amaçlı GENÇLİK SMS’e gönderilen her bilgi hamili hesabınızda saklı tutulacaktır. GENÇLİK SMS, yasal bir zorunluluk nedeniyle aksi gerekmedikçe bu bilgiyi sizin onayınız olmadan asla biriktirmeyecek veya üçüncü kişi ya da kurumlara dağıtmayacaktır. Bizim veritabanımızda oluşturduğunuz ya da bize gönderdiğiniz müşteri bilgileri, numaralar ve her tür veri tabanı için bu kaide geçerlidir.

ilgilerinizin İfşa Edilmesi:

Herhangi bir üçüncü kişi ya da kuruma kişisel olarak ayırt edici olan bilgileriniz bizim tarafımızdan satılmayacak ya da kiralanmayacaktır. Buna ek olarak, idari makamlar tarafından istenmesi halinde bilgilerinizin tarafımızdan ifşa edilmesi yasal bir zorunluluktur.

Bilgileriniz Gözden Geçirme ya da Değiştirme:

Hesabınızdaki bilgileri değiştirmek istediğiniz zaman ana sayfamıza giriş yapın. Burada bilgilerinizi değiştirebilir ya da güncelleyebilirsiniz.

Sorumluluğumuzun Sınırları:

Mahremiyetiniz bizim için çok önemli olmakla beraber, mevcut yasal ve teknik düzenlemeler nedeniyle bilgilerinizin bu metinde bahsedilen haller dışında hiçbir şekilde üçüncü taraflara açılmayacağını garanti edemiyoruz. Bunun dışında gerekli ya da uygun olduğuna inandığımız hallerde, bu bilgileri emniyet makamlarıyla da diğer idari makamlarla paylaşmak yetkimiz dahilindedir. Bu ifşa hiçbir şekilde ticari amaçlarla yapılamaz ya da ticari kullanım için GENÇLİK SMS.’den istenemez. Hizmetlerimizden yararlanabilmeniz için bu gizlilik politikasını kabul etmiş olmak zorunludur ve burada bahsi geçen tüm koşullar sizler ve bizler için bağlayıcıdır.